Τον τρόμο έζησε μια 21χρονη κοπέλα στου Ζωγράφου που δέχθηκε από έναν μαυροφορεμένο μασκοφόρο. Ο άγνωστος, σύμφωνα με τον Ant1 της επιτέθηκε ενώ είχε κατέβει από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ και αφού έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και την θώπευσε στα γεννητικά όργανα, την έριξε κάτω για να ολοκληρώσει το φρικαλέο του έργο.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει τρέχοντας και να χαθεί στα στενά της περιοχής.

Η σεξουαλική επίθεση σε βάρος της 21χρονης κοπέλας, σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το βράδυ της 6ης Ιουλίου.

Η νεαρή, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ. Ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη, νιώθει ανθρώπινη παρουσία να την πλησιάζει όμως πριν προλάβει να γυρίσει, ο άνδρας είχε ήδη ορμήξει πάνω της για να ξεσπάσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και άρχισε να τη θωπεύει στα γεννητικά όργανα. Μάλιστα την έριξε κάτω προφανώς για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Όμως ευτυχώς δεν τα κατάφερε.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και με όσες δυνάμεις είχε, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια και να χαθεί σαν σκιά στο σκοτάδι.

Ο άνδρας, όπως είπε η κοπέλα ήταν νεαρής ηλικίας, αδύνατος, μετρίου αναστήματος γύρω στο 1.70 με μαύρα ίσια μαλλιά, μελαψός και φορούσε μαύρα ρούχα. Μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι, ενώ είχε καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του με μαύρη μάσκα κορονοιού.

Σύμφωνα με μαρτυρία στον Ant1, αυτή είναι η πέμπτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό στην περιοχή με τις περιγραφές να παραπέμπουν στο ίδιο άτομο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις