Δεν πρόλαβε καλά καλά να κοπάσει η υπόθεση με τον ψυχασθενή που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στου Ζωγράφου πριν από ένα εικοσιτετράωρο και οι αρχές καλούνται εκ νέου να βρεθούν επί ποδός στην περιοχή. Μια 21χρονη στου Ζωγράφου έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού το βράδυ της 6ης Ιουλίου, μόλις λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι της.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη αντιλήφθηκε ένα άτομο να την ακολουθεί αλλά πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι γίνεται ο άγνωστος άνδρας της όρμησε.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 21χρονης, ο νεαρός έβαλε το χέρι κάτω από τη φούστα της και τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, την έριξε κάτω σε μια προσπάθεια να τη βιάσει, με την κοπέλα να βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τρομάξει και να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η κοπέλα περιέγραψε των αγνώστων στοιχείων δράστη ως άνδρα νεαρής ηλικίας, μετρίου αναστήματος με μαύρα ίσια μαλλιά που φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρη μάσκα.

Σύμφωνα με ανθρώπους της γειτονιάς, έχουν γίνει τέσσερις παρόμοιες επιθέσεις στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το οποίο πάνω από δέκα γυναίκες σε διάστημα τριών ετών έχουν καταγγείλει βιασμό ή και απόπειρα βιασμού στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο αριθμός των καταγγελιών βγαίνει τώρα στο φως όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί σήμα από τις αστυνομικές Αρχές.

Γυναίκες θύματα από την περιοχή αντάλλαξαν μεταξύ τους την εμπειρία και έμαθαν ότι υπάρχουν πάνω από δέκα καταγγελίες στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα. Επίσης, υπάρχουν μαρτυρίες ότι πιθανόν έχουν δει ξανά τον δράστη σε καταστήματα της γειτονιάς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις