Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε καρέ καρέ την τραγωδία της 6χρονης Νίκαια, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιουλίου. Οι λεπτομέρειες από τις πρώτες εικόνες είναι ανατριχιαστικές ενώ τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού ραγίζουν καρδιές.

Στις εικόνες φαίνεται η θεία της άτυχης μικρούλας να κατεβαίνει από το λευκό λεωφορείο, έχοντας μαζί της την κόρη της αλλά και την εξάχρονη ανιψιά της, μετά το μπάνιο τους σε κοντινό προορισμό. Προσπαθούν να περάσουν τον δρόμο βιαστικά.

Στην άλλη πλευρά του δρόμου βρίσκεται σταματημένο το μοιραίο φορτηγό, που θέλει να στρίψει δεξιά. Οι επόμενες στιγμές είναι ανατριχιαστικές, με τη μικρή να χάνει τη ζωή της από το φορτηγό.

Λίγη ώρα μετά την τραγωδία στη Νίκαια, ο πατέρας της 6χρονης, σοκαρισμένος, με δάκρυα στα μάτια, κατηγορεί τον οδηγό του φορτηγού, καθώς υποστηρίζει ότι παραβίασε το κόκκινο με συνέπεια να σκοτώσει την κόρη του.

«Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια. Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν», λέει ο πατέρας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις