Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο, κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Ο πατέρας είχε από την αρχή υποψιαστεί πως ο 30χρονος βρισκόταν πίσω από τον θάνατο της κόρης του εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να μην θρηνήσουν άλλες οικογένειες το χαμό των κοριτσιών τους.

«Να σαπίσει στη φυλακή. Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει αυτή τη στιγμή από την Ελληνική Δικαιοσύνη» αναφέρει ο πατέρας.

«Σκότωσε το παιδί μου. Από την πρώτη στιγμή, κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι πρόκειται για φόνο κι όχι για δυστύχημα. Από την αρχή πίστεψα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της κόρης μου. Μας κατέστρεψε. Κατέστρεψε την οικογένειά μου, μας ισοπέδωσε. Τα μικρότερα αδέρφια της Γαρυφαλλιάς ακόμα την περιμένουν να γυρίσει στο σπίτι. Ήταν μια αξιόλογη κοπέλα και επιστήμονας. Ήταν χαρούμενη που θα πήγαινε διακοπές και δεν μπορώ να πιστέψω ότι γυρίζει νεκρή. Δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα κορίτσια».

Επιπλέον ο πατέρας πρόσθεσε «Σκότωσε το κορίτσι μου στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μία ζωή διάβαζε. Πήγε πρώτη φορά διακοπές και την σκότωσε», ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα γνωρίζοντας από την αρχή πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις