Νέος σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με την υπόθεση της ΕΡΤ και τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς την ώρα της εκπομπής Τόκιο 2020, την ώρα της «απολογίας» από τον Διευθυντή Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργο Λυκουρόπουλο ακούγεται παρέμβαση on air από το κοντρόλ.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, ζήτησε συγγνώμη από τον έλληνα αθλητή, υποστηρίζοντας ότι το λάθος δεν είναι της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά της εταιρείας παραγωγής.

Η παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής της ΕΡΤ, Κατερίνα Αναστασοπούλου, ρώτησε τον Γιώργο Λυκουρόπουλο αν η ΕΡΤ είχε τη δυνατότητα για παράλληλη κάλυψη των κρίκων προκειμένου να μην χαθεί η προσπάθεια του Πετρούνια, «όπως είχε γίνει το 2016 με την Κατερίνα Στεφανίδη» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο video που έχει γίνει viral λοιπόν, ακούγεται από το κοντρόλ να φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση «τί κάνεις αυτήν τη στιγμή;». Είναι προφανές ότι σε κάποιους στην ΕΡΤ δεν άρεσε η επισήμανση του αυτονόητου σε live μετάδοση, γεγονός που έχει δημιουργήσει νέο γύρο αρνητικών σχολίων εναντίον της κρατικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις