Επίθεση δέχτηκαν δύο συνεργεία του OPEN στους Θρακομακεδόνες που κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της πυρκαγιάς.

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά ενώ στη συνέχεια ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Μάλιστα, το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας, με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα. Τα άτομα και στις δύο περιπτώσεις ήταν ντυμένα με σκούρα ρούχα ή παραλλαγές.

Ελευθερία Σπυράκη: «Την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα στο συμβάν αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα»!

Από την πλευρά της η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε εκ νέου στη μαραθώνια ενημερωτική εκπομπή του OPEN για τις φωτιές και περιέγραψε το πώς ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα αναφέροντας ότι ομάδα περίπου 15 ατόμων τους εξύβρισαν και τους επιτέθηκαν.

Όπως είπε τους χτύπησαν κι έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου ενώ στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί η στάση της αστυνομίας καθώς όπως ανέφερε στον αέρα του OPEN η δημοσιογράφος, πολύ κοντά στο περιστατικό υπήρχε αστυνομική παρουσία η οποία όμως κοιτούσε αμέριμνη χωρίς να παρέμβει στην επίθεση που δέχτηκαν οι δημοσιογράφοι εν ώρα εργασίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις