Σε κλίμα οδύνης η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι αλλά και απλοί πολίτες αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Φιλώρα, το μεσημέρι της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Ο 38χρονος είναι ο εθελοντής δασοπυροσβέστης ο οποίος στις 6 Αυγούστου, συμμετέχοντας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν αποκολλήθηκε καλώδιο από κολόνα ρεύματος.

Στον ιερό ναό έφτασε με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το παρών έδωσε και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η κηδεία του 38χρονου, που είναι πατέρας δύο παιδιών, γίνεται δημοσία δαπάνη, με απόφαση των υπουργών Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Συγκινητικός αποχαιρετισμός από την ομάδα Up Stories

Η ομάδα Up Stories, της οποίας ήταν μέλος ο Βασίλης Φιλώρας, τον αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο. Δημιούργησε ένα βίντεο με πλάνα που τράβηξε ο άτυχος εθελοντής πυροσβέστης και τα έντυσε με το τραγούδι “Απ’ το αεροπλάνο” του Κώστα Χατζή.

“Η ομάδα Up Stories αποχαιρετά σύσσωμη τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Βασίλη Φιλώρα. Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα”., έγραψαν στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους τα μέλη της ομάδας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις