Γυρίζουν σιγά σιγά οι εκδρομείς του Αυγούστου στην πρωτεύουσα. Από το πρωί της Κυριακής παρατηρείται αυξημένη κίνηση στα διόδια αλλά και στα λιμάνια, κυρίως του Πειραιά. Από αύριο Δευτέρα, οι περισσότεροι επιστρέφουν κανονικά στην εργασία τους αφού τελειώνουν οι ημέρες της άδειας του 15 Αύγουστου.

Το απόγευμα από τους Αγίους Θεοδώρους έως και τα Μέγαρα στο ρεύμα προς Αθήνα παρατηρήθηκε μποτιλιάρισμα. Καλύτερη ήταν η εικόνα στον σταθμό των Αφιδνών. Λίγες καθυστερήσεις και στα διόδια της Θήβας.

Η πρώτη μεγάλη επιστροφή

Και στη Θεσσαλονίκη πάντως, μαζική είναι η επιστροφή των εκδρομέων με ουρές αυτοκινήτων να σχηματίζονται στα διόδια των Μαλγάρων.

Η κίνηση έχει κορυφωθεί από το απόγευμα, με την αναμονή να φτάνει έως και τα τρία τέταρτα της ώρας στον συγκεκριμένο σταθμό.

Η κατάσταση εξομαλύνθηκε όταν οι υπεύθυνοι των διοδίων άναψαν πράσινο φως για ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από πέντε λωρίδες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Εργαζόμενη στον σταθμό, ανέφερε στη Voria.gr ότι αυτήν τη στιγμή η αναμονή δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά, ενώ τόνισε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο η κίνηση ήταν πιο αυξημένη ακόμα και από τον Δεκαπενταύγουστο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις