Με τα χέρια του γεμάτα αίματα βγήκε από το διαμέρισμα της συντρόφου του, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη ο 55χρονος Γεωργιανός, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με αιχμηρό αντικείμενο τη 56χρονη συμπατριώτισσά του με την οποία διατηρούσε σχέση.

Οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να είχε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες και οι γείτονες άκουγαν συχνά φωνές από το διαμέρισμα που ανήκε στο θύμα.

Συχνοί οι καβγάδες

Ο 55χρονος φέρεται να ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ, να γινόταν συχνά οξύθυμος και κάποιες φορές βίαιος και να δούλευε ευκαιριακά, γεγονός που αποτελούσε συχνά αιτία καβγά μεταξύ του ζευγαριού. Από την πλευρά της η 56χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου για μία ακόμα φορά προκλήθηκε μεγάλη ένταση μέσα στο διαμέρισμα του θύματος. Ακούστηκαν γδούποι και αμέσως μετά γείτονας άκουσε μια γυναικεία φωνή να λέει «σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις».

Λίγα λεπτά μετά ο φερόμενος δράστης εγκατέλειψε με αίματα στα χέρια το μικρό διαμέρισμα και από τότε αναζητείται. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε άλλα μέρη της πόλης, στα οποία θα μπορούσε να κρυφτεί. Ωστόσο, μέχρις στιγμής ο εντοπισμός του δεν κατέστη εφικτός.

Το θέμα φέρεται να δέχθηκε πολλά χτυπήματα με γροθιές και αιχμηρό αντικείμενο. Αυτήν τη στιγμή η σωρός της γυναίκας βρίσκεται στο διαμέρισμα, έξω από το οποίο υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί. Μόλις έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός, συγγενείς και φίλοι του θύματος έσπευσαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις