Και με τις δύο δόσεις έχει εμβολιαστεί  ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις απόψεις του σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του έχει δηλώσει:

«Εγώ παρόλο, που έκανα και τους δύο εμβολιασμούς και είμαι πλήρως εμβολιασμένος και για τον εαυτό μου έχω μία ανησυχία. Έκανα αυτό που είχε το κέντρο,  συμπωματικώς ήταν της Pfizer».

Δείτε όσα είπε από το 3:40 στο παρακάτω βίντεο:

Εισαγγελική παρέμβαση για τον Καθηγητή Κούβελα και το ισχαιμικό επεισόδιο Χαρδαλιά

Σημειώνεται πως προσφάτως, την παρέμβαση του εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε η ανάρτηση του Καθηγητή σε σχέση με το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο καθηγητής είχε συσχετίσει την περιπέτεια υγείας του υφυπουργού με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, γράφοντας πως προτρέπει «τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη».

Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα. Διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις