Βόλος: Ο 54χρονος ψαράς ψάρευε στη θαλάσσια περιοχή «ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ» Πηλίου. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε μπλεγμένο στα δίχτυα του ένα πτώμα το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες ανήκει σε αγνοούμενο ψαροντουφεκά.

Ωστόσο αντί να βγάλει το πτώμα του 74χρονου στη στεριά και να ειδοποιήσει τις αρχές, πέταξε ξανά το πτώμα στη θάλασσα και έφυγε χωρίς να αναφέρει κάτι σε κανέναν. Ο 52χρονος συνελήφθη για «μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Βόλος ψαροντουφεκάς

Βόλος: Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία «ΜΕΛΑΝΗ» Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή «ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ» Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις