Για έβδομη χρονιά η Ζήνα Κουτσελίνη θα βρίσκεται με τους συνεργάτες της στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Με δύο μέρες καθυστέρηση, σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, η γνωστή παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη είπε τα πρώτα λόγια της σεζόν στους τηλεθεατές από τη συχνότητα του STAR, ενώ αμέσως μετά καλωσόρισε στην εκπομπή τους νέους της συνεργάτες. Συγκινητικό ήταν το αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Γιώργο Καραϊβάζ. Οι συνεργάτες του δυσκολεύονται να αρχίσουν τη σεζόν χωρίς τον καλό τους φίλο.

Στα λευκά, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το κοινό και όπως είπε «καθυστερήσαμε δυο μέρες για να γίνουν όλα καλύτερα».

«Για μένα ξεκινά μια χρονιά διαφορετική, για έβδομη σεζόν, χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ, όμως ο Θεός μας ευλόγησε να έχουμε πολύ δυνατούς συνεργάτες» είπε και παρουσίασε τη νέα της ομάδα.

Κουτσελίνη: Δείτε το συγκινητικό βίντεο – αφιέρωμα

Υπενθυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Δράστες δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πρόκειται για στυγνή δολοφονία από το οργανωμένο έγκλημα. Ανακοινώσεις για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ έκαναν όλα τα πολιτικά κόμματα  όπως επίσης και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία ανέφερε ότι η δολοφονία ενός δημοσιογράφου σε μια ευρωπαϊκή χώρα είναι μια απεχθής και δειλή πράξη και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν σύντομα οι δράστες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις