Η βιτριολίστρια που παρ΄ ολίγον να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου ρίχνοντάς της βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις χαρτορίχτρες όπως φαίνεται και από τα ηχητικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η προσωπική μάντισσα της δράστιδος έχει μεγάλο παρελθόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα αυτή συνελήφθη το 2000 για απάτη! Πιο συγκεκριμένα η χαρτορίχτρα κατηγορείται ότι παραμύθιασε μια πελάτισσά της το 2000, πείθοντάς την ότι κάποιος φίλος της, της έχει κάνει μάγια. Η γυναίκα τη ρώτησε αν μπορεί να βοηθήσει ώστε τα μάγια να λυθούν. Η χαρτορίχτρα της είπε ότι θα πρέπει να πάει στην Κωνσταντινούπολη για να της φέρει ένα ειδικό μαντζούνι για να την απαλλάξει από το κακό μάτι και της ζήτησε 500.000 δραχμές.

Η συγκεκριμένη γυναίκα την κατήγγειλε στην αστυνομία, ωστόσο η χαρτορίχτρα έπεσε στα μαλακά καθώς δεν θέλησε κάποιος άλλος πελάτης της να καταθέσει εναντίον της στο δικαστήριο. Όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ του Mega, η χαρτορίχτρα έλεγε σχεδόν τα ίδια λόγια σε όλες της τις πελάτισσες, από το 2000 μέχρι και σήμερα. Όπως προκύπτει από την έρευνα η συγκεκριμένη γυναίκα κάνει αυτό το «επάγγελμα» για περισσότερα από 30 χρόνια.

Που βρίσκεται σήμερα η χαρτορίχτρα

Η μάντισσα της Έφης, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, συνεχίζει να δέχεται κόσμο στο χώρο της και κάνει κανονικά τη δουλειά της σύμφωνα με το Νίκο Ευαγγελάτο. Στη διάθεση των Αρχών είναι τα στοιχεία της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις