Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς του μετρό αλλά δεν θα κάνουν στάση.

Χαμός με τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξαιτίας της Συνόδου EUMED9 που λαμβάνει χώρα στο Σταύρος Νιάρχος. Καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο έκλεισαν στις 17:00.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αλλά δεν θα κάνουν στάση. Σημειώνεται ότι η είσοδος μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία είναι κλειστή από τις 14:00.

Στο μεταξύ οι διαρκώς διαφοροποιούμενες εντολές της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκτέλεση των δρομολογίων των μετρό και Προαστιακού από χθες Πέμπτη έως και αύριο Σάββατο εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τη διεξαγωγή του EuroMed9, έχουν προκαλέσει το απόλυτο μπέρδεμα στον προγραμματισμό και τις μετακινήσεις εργαζομένων, ταξιδιωτών αλλά και γενικότερα του επιβατικού κοινού.

Οι πρώτες ανακοινώσεις είχαν γίνει την Τετάρτη για τον Προαστιακό. Χθες, μόλις μισή ώρα πριν την πρώτη ακύρωση δρομολογίου της, η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε για πρόγραμμα ακυρώσεων, το οποίο ουσιαστικά επέτρεπε την εκτέλεση ελάχιστων δρομολογίων μεταξύ Νίκαιας – Αεροδρομίου ειδικά για τη σημερινή ημέρα.

Με νεότερη ανακοίνωσή της σήμερα το πρωί ενημέρωσε ότι τελικά την Παρασκευή 17/09/2021 δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια συρμών του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο μόνο μεταξύ των ωρών 15:30-16:00.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις