Ο 11χρονος μαθητής, χτύπησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στην μπασκέτα του σχολείου του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Το παιδί φέρεται να έχει κάκωση στο κεφάλι και ρινική αιμορραγία, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTIMES, όλα συνέβησαν όταν μια μικρή ομάδα μαθητών ξέφυγε για λίγα λεπτά από την επιτήρηση του δασκάλου που βρισκόταν σε υπηρεσία την ώρα του διαλείμματος και άρχισε να παίζει ένα παιχνίδι με τις μάσκες.

Οι μαθητές φέρονται για λίγα λεπτά να φόρεσαν τη μάσκα για την προστασία κατά του κορονοϊού στα μάτια, με αποτέλεσμα ο 11χρονος, να πέσει πάνω στην μπασκέτα και να τραυματιστεί στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση μάλιστα των διασωστών του ΕΚΑΒ, που κλήθηκα και έσπευσαν άμεσα στο σημείο, το παιδί φέρεται να έχει κάκωση στο κεφάλι και ρινική αιμορραγία, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Ο 11χρονος, με καταγωγή από το Ιράν, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις