Σχολικό λεωφορείο κοριτσάκι: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες που οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα για το 2χρονο κοριτσάκι που έμεινε εγκλωβισμένο στο σχολικό λεωφορείο για ώρες, καθώς οι υπεύθυνοι το ξέχασαν.

Πρόκειται για τον οδηγό του σχολικού, τη συνοδό, την ιδιοκτήτρια και τον διευθυντή του παιδικού σταθμού και τη βρεφονηπιοκόμο που συνελήφθησαν έπειτα από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σχολικό λεωφορείο κοριτσάκι: Το χρονικό της υπόθεσης

Σε κατάσταση σοκ απεγκλωβίστηκε 2χρονο κοριτσάκι που παρέμεινε εγκλωβισμένο σε σχολικό αυτοκίνητο και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες για ώρα το πρωί της Τρίτης, 21 Σεπτεμβρίου.

Το σχολικό αυτοκίνητο πήρε τα παιδιά όπως κάθε μέρα από τα σπίτια τους για να τα πάει στον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα.

Συγκεκριμένα και όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο που επικαλείται πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κοριτσάκι αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο και δεν κατέβηκε με τα άλλα παιδάκια, όταν αυτό έφτασε στον σταθμό.

Ο οδηγός είχε φύγει από το όχημα και το κορίτσι έμεινε μόνο του μέσα στο σχολικό περίπου 2 ώρες. Το βρήκε περίπου στις 12 το πρωί ένας περαστικός, όταν άκουσε το κλάμα του και κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έβγαλαν το παιδί από το όχημα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις