Κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για τον 6χρονο Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων επίδειξης με καρτ στην Πάτρα. Οι γιατροί αποφάσισαν να αποσωληνώσουν το άτυχο αγοράκι από τη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, όπου νοσηλεύεται. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα thebest.gr.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η μαγνητική έδειξε μικρές εγκεφαλικές βλάβες.

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει η αποσωλήνωση του μικρού Φώτη. Μετά τη μαγνητική τομογραφία έχει αναγνωριστεί μικρός αριθμός βλαβών, οι οποίες αφορούν στον αρχικό τραυματισμό του από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου» ανέφερε. Αναφερόμενος στην ύπαρξη των μικρών εγκεφαλικών βλαβών, ο υποδιοικητής τόνισε ότι «η σημασία τους θα καταδειχθεί μετά την αφύπνιση».

Στο ίδιο πλαίσιο και ο αναπληρωτής διοικητής πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών Δημήτρης Μπάκος  ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του OPEN για την κατάσταση του 6χρονου Φώτη μετά το ατύχημα σε αγώνα καρτ τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά:

Υπενθυμίζεται ότι ο 6χρονος Φώτης τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο οδηγός ενός καρτ έχασε τον έλεγχό του και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα που ήταν τοποθετημένα στην άκρη του δρόμου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις