Ο 23χρονος Ε.Κ. του Χ., έχει καταδικαστεί τον Μάιο του 2020 σε ποινή κάθειρξης ισοβίων και 15 ετών για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη με έναν 21χρονο σήμερα Αλβανό.

Όπως αναφέρει η dimokratikli.gr, ο 23χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή (25.09.2021) σιδεροδέσμιος ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου ως υπαίτιος τροχαίου που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό πρώην αθλητή της εθνικής ομάδας πάλης, στις 8 Ιουνίου 2018.

Ρόδος – Το σοκαριστικό τροχαίο

Ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν βρισκόταν με την βέσπα του με κατεύθυνση από Λάρδου – Λίνδου προς τους Πεύκους όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μία μηχανή μάρκας Yamaha, οδηγός της οποίας ήταν ο 23χρονος Ε.Κ. του Χ.

Ως αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί από τη μηχανή, να σπάσει και τα δύο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Μάλιστα, οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στη μία ρόδα, δηλ. έκανε σούζα, με συνέπεια να συγκρουστεί με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος Κελετζιάν.

Τελικά, ο 23χρονος ζήτησε και πέτυχε την αναβολή της δίκης, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του και η συνέχεια θα δοθεί στις 20 Μαΐου του 2022.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις