Σοβαρές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του γνωστού από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακοπούλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Ο γιατρός κατήγγειλε ότι τον προπηλάκισαν, τον έριξαν στην άσφαλτο και του έσκισαν τα ρούχα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, όταν διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν γίνονταν έλεγχοι στους θαμώνες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Ισχυρίζεται μάλιστα ότι τον απείλησαν πως θα τον βρουν ακόμα και στην Αθήνα και θα του κάψουν το αυτοκίνητο.

Τι λένε οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας

Οι ισχυρισμοί όμως των ιδιοκτητών της ταβέρνας είναι τελείως διαφορετικοί και μάλιστα αποκαλύπτουν μία σοβαρή πτυχή της υπόθεσης που θα πρέπει να απαντηθεί.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Zougla.gr σε εκτενές ρεπορτάζ, μία φαρμακευτική εταιρεία είχε κλείσει το συγκεκριμένο τραπέζι στους πνευμονολόγους στην «ταβέρνα του Ζιώγα» στο Καστράκι Καλαμπάκας και μάλιστα είχε ενημερώσει τον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγχθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι οι γιατροί θα ήταν εμβολιασμένοι.

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας λοιπόν υποστηρίζουν ότι έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από τη συγκεκριμένη παρέα στο τραπέζι που είχε κλείσει η φαρμακευτική!

Οι ισχυρισμοί των ιδιοκτητών λοιπόν πρέπει να απαντηθούν άμεσα από τον κύριο Βασιλακόπουλο. Είναι εξαιρετικά απλό να τους διαψεύσει, παρουσιάζοντας την απόδειξη πληρωμής για το φαγητό του, ώστε να μην υπάρχουν σκιές.

Εστιάτορες Αττικής: ΘΑ στείλουμε τον λογαριασμό στον κύριο Βασιλακόπουλο

Μάλιστα στο θέμα παρενέβη και η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής, σημειώνει ότι «καμία σοβαρή πρόταση δεν γίνεται από την μεριά των ανθρώπων που ασχολούνται με την πανδημία», υπογραμμίζοντας ότι «τους λογαριασμούς (ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ, δάνεια, κ.λ.π ) να τους στείλουμε στον καθηγητή κύριο Βασιλακόπουλο».

«Δυστυχώς, καμία σοβαρή πρόταση δεν γίνεται από την μεριά των ανθρώπων που ασχολούνται με την πανδημία, και που σκοπό θα έχει τον έλεγχο της όλης κατάστασης. Το αποτέλεσμα είναι η εστίαση να δέχεται καθημερινά πόλεμο, με σκοπό την οικονομική καταστροφή. Επιτέλους στηρίξτε την εστίαση, με επιχορηγήσεις και μη επιστρεπτέα χρήματα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις