Σοκαρισμένοι είναι φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Μπάμπη Ζαχαρόπουλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Ο Μπάμπης Ζαχαρόπουλος είχε γεννηθεί στην Καλλιθέα το 1972. Ήταν ο πρωτότοκος γιος του Φίλιππου και της Αστέρως Ζαχαροπούλου. Όπως αναφέρει η είδηση του θανάτου του από την ΕΡΤ ο δημοσιογράφος ήταν «αρκάς στην καταγωγή, από την Πουρναριά Γορτυνίας. Δούλευε ακούραστα επί 23 χρόνια στη δημοσιογραφική παραγωγή, στη μεγάλη οικογένεια της ΕΡΤ. Ένας άνθρωπος δοτικός, χωρίς κακία, με ευγένεια ψυχής και σεβασμό προς όλους».

Πριν από έξι χρόνια έχασε εντελώς ξαφνικά τη μητέρα του, κάτι που του είχε στοιχίσει ψυχολογικά. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής όταν ο πατέρας του αισθάνθηκε αδιαθεσία στεναχωρήθηκε και αγχώθηκε υπερβολικά. Τηλεφώνησε στον αδερφό του, αλλά όπως φαίνεται δεν άντεξε την πίεση και η καρδιά του τον πρόδωσε…

Μάλιστα, οι συνάδελφοί του αναφέρουν πως ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που δεν πήγε στο γραφείο… Η ανακοίνωση της ΕΡΤ καταλήγει πως «θα θυμόμαστε πάντα τον άνθρωπο που αστειευόταν με όποια δυσκολία, τον άνθρωπο που προσπαθούσε να εξελίσσεται και να προχωρά, την ευγενική ψυχή. Καλό ταξίδι Μπάμπη μας…»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις