Νοσηλεύτρια αρνήτρια Λαμία: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Μία γυναίκα, νοσηλεύτρια, που είναι σε αναστολή και αρνήτρια του κορονοϊού, βρήκε γυμνή στους διαδρόμους του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, η ασθενής σε κατάσταση αμόκ άρχισε να τρέχει, κρατώντας στα χέρια το Ευαγγέλιο και ένα σταυρό…

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, όπου η 52χρονη νοσηλευόταν από τις αρχές Νοεμβρίου με κορονοϊό. Η γυναίκα επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές και – όταν προσπάθησαν να την περιορίσουν στο δωμάτιό της – έσπασε την πόρτα.

Στη συνέχεια, πήρε αγκαλιά το Ευαγγέλιο και έναν σταυρό και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό.

Μάλιστα, η ίδια είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στο παρελθόν όταν δεν άφηνε το ιατρικό προσωπικό να δώσει την απαραίτητη θεραπεία στον ασθενή με κορονοϊό σύζυγό της, ο οποίος νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να την ηρεμήσει. Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα (15.11.2021) θα γίνει ψυχιατρική εξέταση και πιθανότατα η 52χρονη να διακομιστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Πηγή: Lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις