Σιμόνα Βιρτζίλι: Έφυγε από τη ζωή η χήρα του Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε το 2011 για μια κάμερα, ενώ ήταν έτοιμοι να πάνε στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patris News, η Σιμόνα Βιρτζίλι, πνευμονολόγος και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», πάλεψε με τον καρκίνο για χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η Σιμόνα Βιρτζίλι είχε μιλήσει για όσα είχαν συμβεί με τη δολοφονία του άνδρα της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Σιμόνα Βιρτζίλι: Η δολοφονία του συζύγου της, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Στις 9 Μαΐου 2011, λίγο μετά τις 05:00 το πρωί, ενώ ήταν ακόμα σκοτάδι, ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στο δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού, όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.

Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του ήταν ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο. Περίμεναν από ώρα σε ώρα το δεύτερο παιδί τους.

Στο πάρκινγκ όμως τον περίμενε ο θάνατος. Κοντά στον χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις ληστές που κρατούσαν μαχαίρια. Του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στα πλευρά, στο λαιμό και στα χέρια.

Οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη (ο ένας δεν βρέθηκε) είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Σιμόνα Βιρτζίλι – Μανώλης Καντάρης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις