Θεσσαλονίκη αρνητές: Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Τρεις άνδρες και μία γυναίκα που συστήθηκαν ως… στελέχη της «Συνταγματικής Αστυνομίας» ζήτησαν να κάνουν έλεγχο σε διαγνωστικό κέντρο.

Οι εν λόγω, ζήτησαν από τον υπεύθυνο της επιχείρησης έγγραφα νόμιμης λειτουργίας και στοιχεία των εργαζόμενων σε αυτή, ενώ παρεμπόδιζαν τη διενέργεια rapid test σε πολίτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, έβαζαν τα χέρια τους στα απορρίμματα των rapid test. «Άρχισαν να φωνάζουν πως είμαστε η αστυνομία, ότι θέλουν νομιμοποιητικά έγγραφα, άδειες, των υπαλλήλων και των νοσηλευτών. Επειδή κάτι δεν μου κολλούσε στην αμφίεσή τους – φορούσαν μπουφάν της ομάδας ΔΙΑΣ, με άλλα διακριτικά και παντού ελληνικές σημαίες- τους ζήτησα να βγουν έξω. Κάλεσα άμεσα στην αστυνομία, αυτοί άρχισαν να διώχνουν τους πολίτες από το χώρο που ήθελε να κάνει τεστ», είπε στο OPEN εκπρόσωπος της εταιρείας. Ο ίδιος ανέφερε πως οι εν λόγω άνθρωποι τους αποκάλεσαν «προδότες της Ελλάδος».

Από το διαγνωστικό κέντρο κλήθηκε η Άμεση Δράση και τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της αντιποίησης αρχής, της εξύβρισης και της παράβασης του νόμου για την πρόληψη ασθενειών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις