Άργος ΟρεστικόΣε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό πολίτη στο Άργος Ορεστικό, ο οποίος καταπλακώθηκε από κατάρρευση παλαιού οικήματος.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, σχεδόν δύο ώρες κρατούν οι αγωνιώδης προσπάθειες για τον εντοπισμό και τον απεγκλωβισμό του ατόμου που έχει καταπλακωθεί στο εσωτερικό του οικήματος μετά από κατάρρευση. Μάλιστα η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή καθώς είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στο σημείο.

Οι προσπάθειες, καθώς η ώρα περνά, έχουν ενταθεί με την χρήση ειδικού εκσκαφικού μηχανήματος προκειμένου να απομακρυνθούν τα μπάζα που έχουν καταπλακώσει το εγκλωβισμένο άτομο.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, δύο άτομα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκαν μέσα σε παλιό οίκημα, που πριν αρκετά χρόνια λειτουργούσε αντιπροσωπεία τσιγάρων.

Κατά την διάρκεια της παραμονής στο παλιό κτίριο, το ένα άτομο ήταν σε άλλο όροφο από τον οποίο υποχώρησε το πάτωμα με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από μπάζα το άτομο που βρισκόταν από κάτω.

Αυτήν την στιγμή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και είναι αγωνιώδεις οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του ατόμου που καταπλακώθηκε, καθώς το πρώτο άτομο κατάφερε να βγει μόνο του. Στο σημείο επιχειρούν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ακόμα βρίσκεται δύναμη της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άτομα που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα γειτονικά καταστήματα εστίασης που ειδοποιήσαν της αρχές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις