Υψηλόβαθμος εν ενεργεία δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης μετά από καταγγελία νεαρών που τον κατονόμασαν ως το πρόσωπο που τους προμήθευσε το εν λόγω ναρκωτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανώτερος δικαστικός οδηγήθηκε μαζί με τους νεαρούς σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων όπου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εντοπίστηκαν ορισμένα νεαρά άτομα να κινούνται ύποπτα κοντά στην πολυκατοικία του δικαστικού. Περίοικοι ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και όταν τα άτομα ελέγχθησαν και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης είπαν ότι τους τα έδωσε ο δικαστικός.

Στη συνέχεια, όταν ο ίδιος κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν τους γνωρίζει αποκρίθηκε θετικά. Πληροφορίες του law&order αναφέρουν ότι μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, οι αστυνομικοί αφού, ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και παρουσία εισαγγελέα, ερεύνησαν το σπίτι του και συνέλεξαν στοιχεία. Στην οικία του φέρεται να βρέθηκε ένα μπουκαλάκι που είχε υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις