Μια άκρως τρομακτική εμπειρία έζησε χθες φαρμακοποιός στο Νέο Κόσμο όταν μια 73χρονη, η οποία είχε κορονοϊό, μπήκε σε κακή κατάσταση και λιποθύμησε.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο φαρμακοποιός Ηλίας Κατσογιάννης, η ηλικιωμένη ήταν συχνή επισκέπτρια και γνώριζαν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο πολύ αργά, στις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο πρέπει να είχε προσβληθεί νωρίτερα από τον κορονοϊό καθώς όπως εξήγησε ο φαρμακοποιός δύο ημέρες μετά βρέθηκε θετική σε rapid test και είχε εμφανίσει συμπτώματα.

Ο κ. Κατσογιάννης περιέγραψε ότι η ηλικιωμένη έφτασε στο φαρμακείο ημιλιπόθυμη, ασθμαίνοντας και μη μπορώντας να περπατήσει. Η γυναίκα ήθελε να αγοράσει ένα οξύμετρο, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή άρχισε να λιποθυμάει. Ο φαρμακοποιός ανέφερε ότι έβαλε τη γυναίκα αρχικά σε ένα κάθισμα που υπήρχε στο χώρο, επειδή όμως λιποθυμούσε συνέχεια έβγαλε ένα ράντζο που είχε για τις εφημερίες και την ξάπλωσε εκεί μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, το οποίο λόγω μεγάλου φόρτου έφτασε μετά από 4 ώρες και την παρέλαβε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις