Στάθης Παναγιωτόπουλος ανακριτήςΝέα δίωξη για κακούργημα έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη πέρασε εκ νέου λίγο πριν από τις 9:30 το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου την πόρτα του εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία. Αναμένεται να ζητήσει και για αυτή την υπόθεση προθεσμία για να απολογηθεί.

Η καταγγελία που έγινε αφορά για προσωπικές στιγμές μιας κοπέλας την περίοδο 2004 – 2006, στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν και είναι μέχρι σήμερα αναρτημένα τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Ακολούθως, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί για την προηγούμενη υπόθεση που κατηγορείται, επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα. Τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρέμεινε κρατούμενος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου στη Θεσσαλονίκη.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος με ποινή έως 10 ετών

Την ίδια ώρα, βέβαιος πως θα προκύψουν και άλλα πράγματα σε βάρος του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, που κατηγορείται για τη διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, εμφανίστηκε μιλώντας στο Open ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος μίας εκ των γυναικών που έκανε την καταγγελία.

«Έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site. Της δεύτερης καταγγέλλουσας είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο. Τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Σημείωσε ακόμα πως «ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί». Εκτίμησε, επίσης, ότι «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια». (Διαβάστε περισσότερα)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις