Προβληματισμό προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απεικονίζει μια αντιεμβολιάστρια να επιτίθεται σε γιατρό που εξέτασε το παιδί της.

Όπως μεταδίδει το flamis.gr, πολλοί γιατροί της Πάτρας καλούνται να αντιμετωπίζουν συχνά τέτοια περιστατικά. Στο βίντεο βλέπουμε μια κάτοικο της πόλης να αποκαλεί τη γιατρό ‘’πατσαβούρα’’ και να τη βρίζει χυδαία.

Η γυναίκα έχει πάει σε παιδίατρο με το παιδί της. Όταν έφτασε η συζήτηση στο εμβόλιο, η γιατρός πρότεινε στην κόρη να το κάνει και μάλιστα να κλείσει ραντεβού μόνη, από το κινητό της τηλέφωνο.

Η μάνα εκνευρίζεται και φεύγει από το ιατρείο. Είχε καταγράψει όμως τα πάντα στο κινητό και αποφασίζει να ανεβάσει τις εικόνες στο Facebook. Αποκαλεί τη γιατρό «πατσαβούρα» και τη βρίζει χυδαία. Το ίδιο έκαναν στη συνέχεια και άλλοι αντιεμβολιαστές στα σχόλια κάτω από το βίντεο.

«Πήγα σε μια πατσαβούρα επειδή το παιδί μου πονούσε στην κοιλιά. Μου είπε «εσείς δεν έχετε εμβολιαστεί;» Όχι μωρή κ….. ούτε πρόκειται».

Δείτε το βίντεο του flamis.gr

Σε μηνύσεις κατά της γυναίκας που την εξύβρισε στο διαδίκτυο προβαίνει γυναίκα παιδίατρος από την Πάτρα που έπεσε θύμα της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις