Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, κατέγραψαν τη συγκλονιστική στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληψη για τον επιχειρηματία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο του MEGA, το αυτοκίνητο χάνει την πορεία του ξαφνικά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο όχημα ανάμεσα. Από την εικόνα του τραγικού δυστυχήματος που έχουν καταγράψει οι κάμερες δεν φαίνεται να παρεμβαίνει ούτε πεζός ούτε κάποιο ζώο που να δικαιολογεί τον ελιγμό του οδηγού.

Πλέον καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί πως ο Τζώρτζης Μονογυιός ίσως να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσπαθώντας να αποφύγει κάτι ή κάποιον που μπήκε στην πορεία του. Αντίθετα, όπως φαίνεται από το βίντεο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή και για άγνωστη αιτία, φεύγει από τον δρόμο και προσκρούει στα δέντρα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τυλίγεται στις φλόγες.

Κούγιας: Επικοινώνησα με την σύζυγό του

«Είχα μια μικρή επικοινωνία με τη σύζυγο του εκλιπόντος, λόγω και της κατάστασής της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA, ενώ πρόσθεσε ότι η Αθηνά Κοντοπάνου έχει κατάγματα στα πλευρά και στα πόδια.

«Προφανώς είχε μάθει προ ολίγου ότι έχασε τον άνδρα της και τώρα έχει να περάσει μια δύσκολη κατάσταση» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι δεν είχε αποδεσμεύσει τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου. «Αυτό ξεχάστε το. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος γνώριζε πώς να οδηγεί αυτοκίνητα, όπως εμείς μαθαίνουμε ποδήλατο» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι το όχημα κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα.

«Αλίμονο αν αυτό το αυτοκίνητο με μια γκαζιά να μπορούσε να υποστεί αυτή τη ζημιά» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

«Εγώ καταλήγω ότι υπήρξε μια συνδυασμένη αμέλεια, κατασκευαστική πρώτα απ’ όλα. Κάτι συμβαίνει με το σύστημα κατευθύνσεως», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις