Νέα στοιχεία στο φως φέρνει η περιγραφή της 17χρονης φίλη της Γεωργίας που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πάρτι σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, για τα όσα έζησαν. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» στο Mega, η 17χρονη κοπέλα, αναφέρθηκε στο τι είδαν στο δωμάτιο που έγινε το πάρτι, στο περιστατικό με το περιπολικό που έγινε γνωστό, αλλά και στην απόφασή τους να αποχωρήσουν.

«Φτάσαμε στο δωμάτιο 401 όπου συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε-έξι. Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρη, οι περισσότερες γυναίκες, μου έμοιαζαν εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα».

Για το περιστατικό με το περιπολικό, εξήγησε πως «λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μια από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: ”Τι φοβάστε; Αφού είμαι εγώ εδώ!”, αφήνοντας υπονοούμενα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο τι έγινε όταν αποφάσισαν να φύγουν. «Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητο της για να γυρίσει σπίτι. Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο», ανέφερε η 17χρονη.

Κύμα συμπαράστασης στο Twitter

Κύμα συμπαράστασης προς την 24χρονη Γεωργία Μπίκα με το hashtag #με_την_Γεωργια έχει ξεκινήσει στο twitter.

Η Γεωργία σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 18/1 στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο έπεσε θύμα βιασμού, αλλά και τον τρόπο που την νάρκωσαν με ουσία που παραλύει το νευρικό σύστημα.

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη που παραχώρησε η Γεωργία Μπίκα.

Η καταγγελία της για το ότι της έδωσαν ουσία που την έκανε να λιποθυμήσει επιβεβαιώθηκε και από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να μην συγκαλυφθεί η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ενώ σημαντική ήταν και η ανάδειξη του θέματος από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα και την συνέντευξη της Γεωργίας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ακόμη δύο κοπέλες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού με τον ίδιο τρόπο.

Τι έγραψαν οι χρήστες του twitter

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις