Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι δύο παράλληλες έρευνες που διενεργούνται μετά την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα για το βιασμό της, τη νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς, σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατασχέθηκαν τα κινητά δύο εμπλεκομένων που βρίσκονται στην Αθήνα και εστάλησαν στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι σαφές ποια πρόσωπα αφορά.

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προσήχθη ο Μ.Π, ο άνθρωπος που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι. Ο λόγος της προσαγωγής του είναι άγνωστος, εικάζεται ωστόσο ότι αφορά στην παράλληλη έρευνα που γίνεται για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

«Θέλω να βρω το δίκιο μου»

Νωρίτερα σήμερα κατέθεσε για τέταρτη φορά και η Γεωργία Μπίκα. Προσερχόμενη και εξερχόμενη του αστυνομικού Μεγάρου έστειλε μήνυμα στις γυναίκες να μην φοβούνται και να μιλάνε. Η ίδια δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη. Με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Θέλω να βρω το δίκιο μου», ανέφερε συγκεκριμένα η 24χρονη προσερχόμενη στο Τμήμα Ασφαλείας συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Θανάση Ζιώγα, για να δώσει κατάθεση για την φραστική επίθεση που δέχτηκε, όπως κατήγγειλε, από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο.

«Να μιλήσουν όλα τα κορίτσια»

«Να μιλήσουν όλα τα κορίτσια, ώστε να μπορέσουν να σταματήσουν τέτοιου είδους καταστάσεις, όποια κοπέλα έχει τέτοιο αντίστοιχο περιστατικό, να βγει και να μιλήσει» δήλωσε η 24χρονη, βγαίνοντας από το Τμήμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις