Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν ότι το μεγαλύτερο giveaway στο Instagram συνεχίζεται πλέον χωρίς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Ο γνωστός influencer και YouTuber δέχεται σφοδρή κριτική τα τελευταία 24ωρα μετά από ένα like που έκανε σε ομοφοβικά σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Στα social media έχει δημιουργηθεί το hashtag #Cancel_Kopsialis, την ώρα που αρκετοί χρήστες καλούσαν τους Αντετοκούνμπο να αναθεωρήσουν τη στάση τους για τη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο μεγαλύτερο giveaway στο Instagram.

Ο Ηλίας Γκιώνης ήταν ο ακτιβιστής που έφερε στην επικαιρότητα την υπόθεση με τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn με πρώην σύντροφό του, όπως και την πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός του giveaway των Αντετοκούνμπο o Αλέξανδρος Καψιάλης – Η ανακοίνωση στο Instagram

«Από εδώ και στο εξής το GiveAway για το σπίτι στην Αθήνα είναι αποκλειστικά υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές.

» Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά, καλή επιτυχία», το μήνυμα στο Instagram των αδελφών Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις