Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η υπόθεση του βιασμού της νεαρής γυναίκας σε δωμάτιο ξενοδοχείου, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας βρίσκονται στα χέρια των Αρχών και αναμένεται πολύ σύντομα να ξεδιαλύνουν το τοπίο. Οι εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές, συνεχίζουν ακούραστα τις έρευνες, για να λάμψει η αλήθεια, με τα πλήρη αποτελέσματα αναμένεται να βγουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία έχουν παραδοθεί στα χέρια της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται την υπόθεση. Πρόκειται για ένα μέρος των τοξικολογικών εξετάσεων που δεν εστάλη στην Ελβετία. Οι αναλύσεις σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν στο τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκκρεμούν τα αποτελέσματα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης Γεωργίας. Αυτή η εξέταση αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Εβελτίας. Τα αποτελέσματα αναμένονται τις πρώτες μέρες του ερχόμενου Φλεβάρη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις