Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Μια γυναίκα 62 ετών έχασε τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής (21.1.2022) εν μέσω πανικού καθώς έψαχναν απινιδωτή ενώ παράλληλα το ρεύμα «έπεφτε» συνέχεια και επιστρατεύονταν γεννήτριες.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η άτυχη γυναίκα έπασχε από κορονοϊό, ήταν σε βαριά κατάσταση, ωστόσο δεν πήγαινε στο νοσοκομείο «για ψυχολογικούς λόγους» όπως διαβεβαίωσε ο γιος της, όμως το συγκεκριμένο απόγευμα δεν άντεχε άλλο και τα παιδιά της κάλεσαν ασθενοφόρο, για να τη μεταφέρει στα εξωτερικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Εκεί, οι γιατροί αποφάσισαν άμεσα τη διασωλήνωσή της, όμως λόγω του πανικού που επικρατούσε με το κομμένο ρεύμα δεν τη μετέφεραν σε άλλο χώρο και η διασωλήνωσή της έγινε στον χώρο των εξωτερικών ιατρείων.

Ωστόσο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα η γυναίκα έπαθε ανακοπή. Οι δικοί της άνθρωποι έβαλαν τις φωνές ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να βρουν πού ήταν ο απινιδωτής, όμως το μηχάνημα δεν εντοπίστηκε. Αν και οι γιατροί της έκαναν μαλάξεις, η 62χρονη δεν επανήλθε.

Το ασθενοφόρο την παρέλαβε από το σπίτι της στις 17.40 της Παρασκευής και η γυναίκα πέθανε στις 19.30.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις