«Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι του και σε όλο του το σώμα», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του φανερά ανακουφισμένος ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση. Ο 40χρονος άνδρας που απελευθερώθηκε μετά την καταβολή λύτρων ύψους 800.000 ευρώ επέστεψε σήμερα το πρωί στο σπίτι του, ενώ λίγη ώρα αργότερα πήγε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να καταθέσει.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι απαγωγείς του Κυπαρίσση προχώρησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια προκειμένου να μην βρεθεί σε κάποιο χώρο ή αυτοκίνητο γενετικό υλικό (τρίχες) του απαχθέντος αλλά και για να καμφθεί το ηθικό του. Παράλληλα αυτή η ενέργειά τους προβληματίζει την ΕΛΑΣ καθώς δείχνει επαγγελματισμό τν δραστών που μέχρι στιγμής έχουν πετύχει τον σκοπό τους.

Εν τω μεταξύ ο απαχθείς συνοδευόμενος από την αδερφή του, βρίσκεται από νωρίς το πρωί απέναντι από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και τους περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατούνταν για περισσότερο από δύο μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι προσπάθειες απελευθέρωσής του είχαν εξελιχθεί σε θρίλερ, με τους απαγωγείς να ζητούν αρχικά λύτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιχειρηματία. Όταν η οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση δεν μπορούσε να συγκεντρώσει όλο το ποσό, οι απαγωγείς έριξαν τις απαιτήσεις τους στο 1,5 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια στο 1 εκατ. ευρώ όλες τις διαπραγματεύσεις έκανε ο αδελφός του απαχθέντος επιχειρηματία

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις