Ανδραβίδα φόνος: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη, 9 Μαρτίου, ζήτησε και έλαβε ο 60χρονος καθ’ ομολογία δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, των δύο γονιών και των δύο μικρών παιδιών, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ», σύμφωνα με το patrisnews.com. Στο ερώτημα, εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο μικρών παιδιών, ο Ανδριόπουλος δήλωσε πως όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται», ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

«Δεν θυμάμαι τι έγινε με τα παιδιά»

Ο δράστης κατά τη μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας φορούσε μάσκα, και κουκούλα, και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι, μπήκε γρήγορα μέσα στο κτήριο.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν από την Αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο Απόστολος Μαρτζάκλης, δεν τους έχει ομολογήσει, ενώ κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στη συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι «δεν έχει συγχώρεση για αυτό».

Το προφίλ του καθ΄ ομολογία δράστη

Ο 60χρονος κάτοικος Ανδραβίδας και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα άνδρα ηλικίας 32 ετών και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις