Θεσσαλονίκη: ΟΙ ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου ειδοποιήθηκαν να σπέυσουν στο μαγαζί τους που είχε διαρρηχθεί, μετά από κλήση της αστυνομίας.

Ο Χρήστος κι ο Άγης Καλαϊτζίδης, ιδιοκτήτες κρεοπωλείου στην Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκαν ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το κρεοπωλείο που διατηρούν στην Θεσσαλονίκη όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του κρεοπωλείου και μπήκαν στο κατάστημα, και αφαίρεσαν χρήματα από την ταμειακή μηχανή, αλλά κρατούσαν και σακούλες για να μεταφέρουν το κρέας που είχαν σκοπό να κλέψουν.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Χρήστος Καλαϊτζίδης, η διάρρηξη έγινε στο διάστημα από τα μεσάνυχτα έως τις 01:30 την νύχτα. «Πήραν όλα τα κέρματα από την ταμειακή, περίπου 500 ευρώ και πήραν και αρκετά κομμάτια κρέατος, μοσχαρίσιου και χοιρινού», είπε ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου.

Οι διαρρήκτες έβαλαν τα κομμάτια κρέατος σε τσάντες που είχαν μαζί τους. Ωστόσο, μια σακούλα, που σκίστηκε από το βάρος, αλλά ίσως και από τις βεβιασμένες κινήσεις τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που άρχισαν να τους φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, την άφησαν πίσω στο κατάστημα, από το οποίο έφυγαν τρέχοντας. Πριν από λίγες ημέρες, στόχος διαρρηκτών είχε γίνει και το κρεοπωλείο που διατηρεί ο πατέρας των ιδιοκτητών, σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις