Ρούλα Πισπιρίγκου: Πληροφορίες θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να θέλει να καταθέσει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη για την πρόθεσή του να ζητήσει τεστ DNA.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Η πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση.

«Δεν θα καταφέρει τίποτα»

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα εξής λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί για πρώτη φορά δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη.

Γι’ αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο και τα πάντα μένει να αποδειχτούν στην πράξη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις