Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου έγινε γνωστό από την Εύβοια, το οποίο αναρτήθηκε στη σελίδα της φιλοζωικής οργάνωσης της περιοχής, όταν ένας άντρας φαίνεται να κρατάει μια κότα από τα πόδια της και να προσπαθεί να την πετάξει πάνω σε έναν άλλον, πιθανόν φίλο του, που βρίσκεται μαζί του στον χώρο.

Το βίντεο έχει προκαλέσει νέο σάλο για την κακοποίηση ζώων, καθώς είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγα 24ωρα που γίνεται γνωστό πάλι από την περιοχή της Εύβοιας, όπως η περίπτωση στην Αιδηψό που ένας άνδρας κλώτσησε μια γάτα στη θάλασσα, δελεάζοντάς τη με ένα κομμάτι ψάρι.

Στο παραπάνω βίντεο, όπως μετέδωσε και η τηλεόραση του ALPHA, η κότα έχει γίνει… μπάλα για τους δύο άνδρες, με τον έναν να την κρατάει από τα πόδια και να προσπαθεί να την πετάξει πάνω στον άλλον, ο οποίος την αποφεύγει. Όσο και να προσπαθεί το πτηνό να φύγει από τα χέρια αυτού που την κρατάει και κουνάει τα φτερά του, δεν τα καταφέρνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, που φέρονται στο ζώο σαν να μην έχει ψυχή, δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει την κινητοποίηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις