Βασίλης Ντινόπουλος: Σε κλίμα βαθιάς θλίψης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του πρώην υπουργού της ΝΔ, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ της οικίας του στα Εξάρχεια την Κυριακή 1η Μαΐου. Ο Βασίλης Ντινόπουλος δεν απαντούσε στις κλήσεις της οικογένειάς του και ο πατέρας του, με κλειδαρά μπήκε στο σπίτι. Μπαίνοντας εντόπισε το γιο του νεκρό.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος έπασχε από διαβήτη τύπου Α και φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι, σε κλίμα οδύνης, είπαν το τελευταίο «αντίο» στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. O Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως ο καλύτερος location manager για την ταινία Kala Azar.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο αδελφός του Βασίλη Ντινόπουλου, Αναστάσιος-Οδυσσέας, ανέφερε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις