Θάνατος 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δεκτό έκανε ο Θάνος Πλεύρης το αίτημα της οικογένειας της 3χρονης που πέθανε αιφνιδίως στη Θεσσαλονίκη να συναντηθούν μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με αυτές, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί άμεσα, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Θάνος Πλεύρης είχε επικοινωνήσει από την πρώτη στιγμή με τα μέλη της οικογένειας της 3χρονης που πέθανε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια του και να διαβεβαιώσει ότι θα διενεργηθεί κάθε έρευνα για τη διαπίστωση της αιτίας του θανάτου της 3χρονης.

Η οικογένεια της μικρής κατέθεσαν νωρίτερα αίτημα για συνάντηση με τον Θάνο Πλεύρη. Στην επιστολή ζητούσαν να συναντήσουν τον υπουργό Υγείας από κοντά, επισημαίνοντας ότι τα όσα θα του πουν είναι «άκρως αποκαλυπτικά και θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε τις συνθήκες νοσηλείας απλών και ανυπεράσπιστων πολιτών στα νοσοκομεία της πατρίδας μας, για να μην επαναληφθεί ένας παρόμοιος και άδικος θάνατος, που παραμένει μέχρι και σήμερα (18 ημέρες από την εισαγωγή της κόρης μας στο παραπάνω Νοσοκομείο και 6 ημέρες από τον θάνατό της) αδιάγνωστος».

Στην ίδια επιστολή υπογραμμιζόταν ότι δεν απεστάλη ακόμη ο ιατρικός φάκελος, παρά το γεγονός ότι έχει ζητηθεί και από την ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, αλλά και ενώ έχει κατατεθεί επίσημα αίτημα στο Α.Τ. Τούμπας για την κατάσχεσή του. Παράλληλα, οι γονείς εξέφρασαν μέσω της επιστολής και ένα παράπονο για το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και συγκεκριμένα ότι δεν επικοινώνησαν καν μαζί τους, για να εκφράσουν συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του παιδιού τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις