Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας, μετά τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου, στις Πηγές. Ένας 55χρονος σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Μετά από έναν ακόμη καβγά, καθώς το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είχαν έντονες διαφωνίες, ο άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του.

O 55χρονος Σ.Λ. εργάζεται ως μεσίτης στην περιοχή. Με τη 43χρονη φαρμακοποιό έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έξι και 10 ετών.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, είχαν δρομολογήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Η άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν από τις πέντε, σε χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα, στο χωριό Πηγές Νέστου. Το φαρμακείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και δεν άνοιξε εν συνεχεία.

Ο 55χρονος στη συνέχεια μετέφερε τη σορό της συζύγου του σε δώμα σε διπλανό κτίσμα και εκεί επιχείρησε να δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τηλεφώνησε στην αστυνομία, ομολογώντας το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και, σύμφωνα με τους γιατρούς, «είναι εκτός κινδύνου».

Η 43χρονη φαρμακοποιός

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις