Συναγερμός σήμανε στο Αιγάλεω, καθώς άνδρας καρφώθηκε με το ΙΧ του σε κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West. Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Από το συμβάν δεν φαίνεται να τραυματίστηκε κάποιος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Μάλιστα, ο άνδρας, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν ψυχοτρόπα φάρμακα, φαίνεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως «είμαι απεσταλμένος του Θεού» και ότι είναι «καλός στην οδήγηση».

Παρενοχλούσε κοπέλα με αυτοκίνητό του

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, ο άνδρας φαίνεται να παρενοχλούσε μία κοπέλα, χτυπώντας με το ΙΧ του το δικό της αυτοκίνητο από το ύψος της Θηβών μέχρι και το εμπορικό κέντρο.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο μπήκε μέσα στο εμπορικό, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Επιδίωξη του οδηγού φέρεται να ήταν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του την κοπέλα, την οποία παρενοχλούσε για αρκετή ώρα.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου η κοπέλα στάθμευσε το όχημά της στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος.

Τελικά, ο δράστης εισήλθε στο κτίριο με το αυτοκίνητο. Όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις