Γρηγόρης Λέων Πάτρα: Το θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα συνεχίζει να συγκλονίζει. Από μέρα σε μέρα αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και προς τα τέλη του μήνα το αντίστοιχο των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ο Γρηγόρης Λέων τονίζει πως η κεταμίνη ήταν το ύστατο μέσο για τη δολοφονία της 9χρονης και είπε πως αν ζούσε η Μαλένα, θα είχε τα ίδια προβλήματα με τη μεγάλη αδερφή της.

“Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια και το μηχανισμό θανάτου της Τζωρτζίνας, όμως θα μείνουν αναπάντητα τα ενδιάμεσα επεισόδια του παδιού, που οδήγησαν σε βασανιστικό θάνατο”, δήλωσε ο Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 και συνέχισε “όλα τα επεισόδια της Τζωρτζίνας χρήζουν διερεύνησης”.

Αίσθηση προκαλεί και η δήλωση του “αν και το άλλο παιδάκι ζούσε, θα είχε το ίδιο πρόβλημα με τη Τζωρτζίνα (εγκεφαλοπάθεια – τετραπληγία).” Σχετικά και με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας είπε πως “το μοτίβο και στις 3 περιπτώσεις είναι παρόμοιο”.

Ενώ για τη χρήση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα αποκάλυψε “ήταν το ύστατο μέσο που χρησιμοποιήθηκε για να καταλήξει το παιδί”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις