Μάχη με τις φλόγες αλλά και με τους ισχυρούς ανέμους δίνουν τις τελευταίες ώρες οι πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς τρία μέτωπα φωτιάς βρίσκονται σε εξέλιξη σε Λουτράκι Κορινθίας, Κάστρο Βοιωτίας και στην Αξιούπολη Κιλκίς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε δασική έκταση στο Λουτράκι Κορινθίας είναι σε ύφεση και επιχειρούν 71 πυροσβέστες, με πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο. Παράλληλα, υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες των ΟΤΑ.

Σε ό,τι αφορά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Κάστρο Βοιωτίας είναι οριοθετημένη και επιχειρούν 21 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 8 οχήματα και τρία αεροσκάφη. Και σε αυτή τη φωτιά, υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες των ΟΤΑ.

Τέλος, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Δημοτική Ενότητα της Αξιούπολης, στο Κιλκίς είναι οριοθετημένη και επιχειρούν 38 πυροσβέστες, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 οχήματα και δύο αεροσκάφη, ενώ υπάρχει συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις