Παιχνίδι θανάτου Βόλος: Ανησυχία έχει προκαλέσει «παιχνίδι θανάτου» στο Βόλο, κατά το οποίο παιδιά δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά οδηγών. Άνδρας που βίωσε τη συγκεκριμένη «πρόκληση» μιλά για «προσχεδιασμό».

Ειδικότερα, ο εκπαιδευτής οδηγών Βασίλης Καλλίας μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε ο ίδιος όταν δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά του την ώρα που διέσχιζε το δρόμο με το δίκυκλό του.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πριν δυο εβδομάδες οδηγούσε το δίκυκλο του και πλησιάζοντας σε διασταύρωση είδε από μακριά δύο παιδιά να κοιτούν προς το μέρος του.

«Κατάλαβα ότι κάτι είχαν προσχεδιάσει και έκοψα ταχύτητα. Πλησιάζοντας κοντά τα παιδιά πετάχτηκαν μπροστά μου και πρόλαβα να σταματήσω», περιέγραψε ο κ. Καλλίας σημειώνοντας ότι αν έμενε μόνο στην διαδικασία της επιβράδυνσης θα τους είχε πατήσει.

Τα παιδιά, όπως είπε έπειτα, έτρεξαν και διέσχισαν κάθετα τον δρόμο, ενώ σημείωσε ότι αν δεν είχε αντιδράσει εγκαίρως θα μπορούσε να τους είχε πατήσει. Στη συνέχεια ο κ. Καλλίας είπε ότι κοίταξε πίσω του και είδε και ένα τρίτο παιδί με το κινητό στο χέρι.

«Όταν είδε ότι κατέβηκα από το αυτοκίνητο, έκανε πως πήρε το μέρος μου», σημείωσε και πρόσθεσε «μέχρι να κατέβω και να τον πλησιάσω είχε εξαφανιστεί».

Τα παιδιά, τα οποία ήταν, όπως είπε, ηλικίας 13 έως 15 ετών «είχαν σχέδιο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις