Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν ένας 36χρονος άνδρας συμβασιούχους της ΕΡΤflix εισέβαλε στο κτίριο, κρατώντας ρόπαλο. Ο άνδρας έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, περίπου στις 15:00 επικράτησε πανικός, όταν ο άνδρας -που λέει πως είναι υπάλληλος της ΕΡΤ- έσπασε τη μπάρα της πύλης εισόδου στο Ραδιομέγαρο με το αυτοκίνητό του και μετά κατέβηκε με ένα ρόπαλο στο χέρι.

Άμεσα κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ που έφτασε στο σημείο συνέλαβε τον άντρα και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, ο δράστης έφτασε μέχρι και τον 1ο όροφο.

Ανακοίνωση της ΕΡΤ για το περιστατικό

“Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτήριο κρατώντας ένα ρόπαλο. Προηγουμένως είχε προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία, η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό.”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις