Παρέμβαση στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη πραγματοποίησε τη νύχτα ο Ρουβίκωνας.

Τα μέλη της οργάνωσης πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα κατά της Βουλής στην περίφραξη της κατοικίας με μαύρο σπρέι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα προχώρησαν σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με αναφορές κατά της κυβέρνησης και του ελληνικού κοινοβουλίου.

«Στις πρόσφατες, απόλυτα καταδικαστέες επιθέσεις που γίνονται σε σπίτια βουλευτών, προστέθηκε και η επίθεση, εξίσου καταδικαστέα, στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής από τον ‘‘Ρουβίκωνα’’. Ύπουλα, μέσα στο σκοτάδι, με άνανδρο στόχο σπίτια και οικογένειες, δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαρκή αποδοκιμασία και καταδίκη τους από την ελληνική κοινωνία, την ίδια στιγμή που κατάδικοι ή υπόδικοι, στο φως όμως της ημέρας, αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη», ανέφερε σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή την παρέμβαση του Ρουβίκωνα.

Δεύτερη παρέμβαση στην πρεσβεία του Μαρόκου

Εξάλλου επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία του Μαρόκου στην Ελλάδα που βρίσκεται στην περιοχή του Ψυχικού πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, αφορμή της παρέμβασής τους είναι τα πρόσφατα γεγονότα στα σύνορα με την Ισπανία.

Βίντεο από την επίθεση στην πρεσβεία του Μαρόκου αναρτήθηκε στο site της συλλογικότητας, ενώ υπάρχει και σχετική ανακοίνωση. Μέλη του Ρουβίκωνα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ψέκασαν με κόκκινη μπογιά την είσοδο της πρεσβείας, που βρίσκεται στο Ψυχικό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις