Χρύσα Ρουμελιώτη: Δεν αποχωρεί από την κρατική τηλεόραση η δημοσιογράφος Χρύσα Ρουμελιώτη. Με νέα της ανάρτηση διευκρινίζει πως αυτό που εγκαταλείπει είναι το ρεπορτάζ της προεδρίας της Δημοκρατίας και όχι το μέσο στο οποίο εργάζεται.

«Διευκρινίζω: Η αποχώρηση αφορά το ρεπορτάζ της προεδρίας της Δημοκρατίας. Δεν αφορά την ΕΡΤ, την οποία έχω υπηρετήσει με θυσίες και αίσθηση χρέους, όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, η ΕΡΤ είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ που έχουν δώσει διαπιστευτήρια στο πέρασμα των χρόνων. Είναι εργαζόμενοι στην πλειονότητα τους όπως εγώ» αναφέρει συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται πως η Χρύσα Ρουμελιώτη κατήγγειλε, μετά το ρεπορτάζ για τη δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, «παρεμβάσεις».

«Το χοντρό βιβλίο που άνοιξε στην πρώτη του σελίδα το 1989, κλείνει σήμερα με εκκωφαντικό κρότο το οπισθόφυλλό του. Το νέο που θα αρχίσει τώρα να γράφεται,θα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον, απελευθερωμένο και δημιουργικό. Οι εξελίξεις εξάλλου που προδιαγράφονται μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς, χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοί και κόλακες;

Στο δύσκολο παζλ προστίθενται δύο σκοτεινές ψηφίδες. Δεν υπάρχουν πια βράχοι, όπως η Βλάχου, ο Καραπαναγιώτης, ο Φυντανίδης, ο Παπαϊωάννου…που τα κύματα των παρεμβάσεων σπαγαν και μέναν στα γραφεία τους, χωρίς να αγγίζουν τη δουλειά των συντακτών. Και, Δυστυχώς, αυτό το ξέρουν, όσοι επιφανείς, αγνοώντας τις συνταγματικές επιταγές, παρεμβαίνουν.

ΤΙ ΜΈΝΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ; Η περιφρούρηση της αξιοπρέπειάς μας και η προάσπιση της αξιοπιστίας μας. Επ’ αυτού κρινόμαστε εξάλλου. Όχι από τους επιφανείς, αλλά από τους αναγνώστες, τους ακροατές και τους τηλεθεατές μας. Καλή ΔΥΝΑΜΗ σε όλους. Καλή ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ, γιατί μας περιμένουν δύσκολα».

Το ρεπορτάζ της Χρύσας Ρουμελιώτη στο Προεδρικό Μέγαρο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις