Αίγινα 20χρονη: Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας καθώς 20χρονη φαίνεται πως έβαλε τέλος στη ζωή της με απαγχονισμό. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο saronicmagazine.gr, γύρω από τον θάνατό της επικρατεί μυστήριο στο οποίο πιθανότητα θα ρίξει φως η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, αλλά και η έρευνα των Αρχών.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν έδειξε κάποιο σημάδι ότι σκεπτόταν να βάλλει τέλος στη ζωή της.

Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, δεν μπορεί να αποκλειστεί, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Αστυνομία

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις